Smiley panel

Panelet viser energiforbruget ved hjælp af smileyer i forskellige farver og i forskelligt humør. Den enkelte lejer kan både se det aktuelle og periodiske energiforbrug, forbruget i forhold til boligens a conto-betaling og endelig forbruget i forhold til gennemsnittet i ejendommen. Fugtmåleren viser, om ventilationen fungerer optimalt, og det er særlig vigtigt i de termokande-tætte lejligheder. Den smiley, der viser elforbruget, viser også, hvornår bygningens solceller producerer mere, end ejendommen forbruger. Tanken med det er, at motivere beboerne til at vente med at tænde for opvaskemaskinen eller oplade mobiltelefonen til solcellernes overproduktion gør elektriciteten gratis.

smiley1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere omkring vores Smiley Panel ved energi optimering samt bolig renovation.

Artikler
Link