Historie

Soft & Teknik A/SSoft & Teknik historien

Hos Soft & Teknik har vi fokus på udvikling og implementering, men vi ved at det er den fremtidige drift der betyder mest for kunden. Derfor gennemfører vi helst implementeringen af nye løsninger sammen med kundens egen elinstallatør. Han kender virksomhedens øvrige anlæg og får nu også indblik i de nye systemer så han er rustet til at stå for den daglige support og vedligeholdelse.

Som kunde kan det være meget svært at gennemskue priser og tilbud. Det synes vi ikke er rimeligt, så derfor arbejder vi altid med åbne kalkulationer og specificerede tilbud. Hele vores beregningsgrundlag er med i dit tilbud ned til den mindste komponent. Det giver mulighed for at foretage en reel vurdering og sammenligning af tilbud. Det er ikke sikkert at vi er billigst, men du kan være sikker på at løsningen fungerer og at prisen ligger fast.

Soft & Tekniks styrke er vores praktiske tilgang til faget. Vi udvikler løsninger og koncepter, men vi bygger også produkterne og sætter dem i drift. Derfor kender vi til bunds de praktiske og fysiske hensyn der skal tages for at få en løsning til at fungere optimalt.

Vores mål er at optimere styring og processer.

Soft & Teknik udvikler sig hele tiden, men vores værdier vil være de samme:

  • Det skal være nemt at bruge.
  • Vi vil være blandt de bedste
  • Det skal være sjovt
  • Focus på udvikling
  • Tilbyde den bedste support